COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit

 • Trajnim për shkathtësitë e buta për maturantët nga FSHSHB-ja

  17 prill 2019

  “Shkathtësitë e buta si përparësi krahasuese në të ardhmen”, ishte tema e cila i bashkoi ish-të diplomuarit (Alumni), profesorët dhe maturantët në Fakultetin e Shkencave Shoqërore Bashkëkohore, në trajnimin, që u mbajt të martën (16 prill 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë.

 • Mbledhje komemorative për profesor Alajdin Demirin

  17 prill 2019

  Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, të martën (16 prill 2019), u mbajt mbledhje komemorative me rastin e ndarjes nga jeta të kolegut profesorit Alajdin Demiri.

 • Ceremonia e ndarjes së shpërblimeve për garën kombëtare Spelling Bee 2019

  16 prill 2019

  Ceremonia e ndarjes së çmimeve National Spelling Bee e Maqedonise së Veriut u mbajt të premten, më 12 prill 2019 në Shkup në ambientet e Korpusit të Paqes.

 • Vizitë studimore e studentëve të FSHSHB-së në institucionet publike në Kosovë dhe Shqipëri

  15 prill 2019

  Studentë dhe profesorë të Fakultetit të Shkencave Shoqërore Bashkëkohore (FSSHB), të enjten dhe të premten (11-12 prill), realizuan vizita studimore në institucionet e sektorit publik në Shqipëri dhe Kosovë. Në kudër të stafit akademik të fakultetit në këtë vizitë studimore ishin edhe kryetari i Senatit, Prof. Dr. Jonuz Abdullai dhe dekani i FSHSHB-së, Prof. Dr. Memet Memeti.

 • Rektori Bexheti mer pjesë në konferencën vjetore të Asociacionit të Universiteteve Evropiane

  11 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, nga 10-12 prill merr pejsë në konferencën vjetore të Asociacionit të Universiteteve Evropiane (EUA), në Paris. Nikoqir i konferencës, është Universiteti i Sorbonës, ndërsa tema qëndrore e konferecës është “Rritja e inovacionit në universitetet evropiane”.

 • Ligjëratë me profesorin Robert D. Hisrich

  11 prill 2019

  Studentët e doktoratës, si dhe ata të magjistraturës dhe Alumni, të martën (09 prill), filluan ligjëratat me profesorin Robert D. Hisrich, në lëndën 'Menaxhimi Ndërmarrës-Niveli i Avancuar', ku patën rastin të dëgjojnë përvoja dhe shembuj të ndryshëm ndërmarrësie nga kontekste të ndryshme.

 • UEJL nikoqir i aktivitetit mbarë botëror “Digi Girls 2019 ”

  10 prill 2019

  Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL), nëpërmjet Qendrës për Inovacionin e Biznesit (BIC), ishte nikoqir i aktivitetit mbarë botëror “Digi Girls ”, që u mbajt sot (10 prill 2019), në kampusin në Tetovë. Qëllimi i këtij aktiviteti, siç u tha, është që të inkurajojë, frymëzoje dhe mbështesë çdo femër, që dëshiron të jetë pjesë e botës së informatikës.

 • Aborti: Kundërplasje në Evropë - shfaqje e filmit dhe debat

  10 prill 2019

  Të martën (9 prill 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore, në organizim të Fakulteti Juridik dhe shoqatës HERA (Shoqata për Edukim Shëndetësor dhe Hulumtim), u projektua filmi "Aborti: Kundërplasje në Evropë", i prodhuar nga ARTE (produksion franko-gjerman), si dhe u mbajt panel diskutimi në po këtë temë, me theks të veçantë për Ligjin e ri për abortin, që pritet të miratohet nga Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 • Senati i Universitetit i votoi propozimet për dekanë të fakulteteve

  9 prill 2019

  Në pajtim me procedurën për zgjedhje të dekanëve të miratuar nga Komiteti Ekzekutiv i Bordit të Universitetit, Senati i Universitetit, në mbledhjen e 72, që u mbajt sot (9 prill 2019), i votoi propozimet e rektorit për dekanë të fakulteteve të Universitetit të Evropës Juglindore.

 • Takim i rektorit Bexheti me gurun e ndërmarrësisë Robert Hisrich

  9 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, dje (8 prill), priti në një takim profesorin me përmasa botërore në fushën e ndërmarrësisë, Robert Hisrich.

 • Rektori Bexheti panelist në konferencën për reformat fiskale me rastin e Ditës së Buxhetit

  3 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, në cilësinë e panelistit, mori pjesë në konferencën e dytë vjetore të organizuar nga Ministria e Financave, me temë: “Reformat fiskale për zhvillim të barabartë”, që u mbajt sot (3 prill 2019), në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.

 • Alumni-t e UEJL-së midis pjesëmarrësve më të suksesshëm në Programin Fulbrajt

  2 prill 2019

  Në kuadër të Programit Fullbrajt (Fulbright), nga gjashtë studentët e nominuar, tre janë studentë të Universitetit të Evropës Juglindore.

 • U mbajt Dita e Hapur; Programe të reja dhe metodologji unike e bazuar në digjitalizim dhe të menduarit kritik

  1 prill 2019

  Disa qindra maturantë, profesorë dhe prindër, të shtunën (30 mars 2019), e vizituan Universitetin e Evropës Juglindore, ku morën pjesë në aktivitetin tradicional “Dita e Hapur”. Ata, patën mundësi që drejtpërsëdrejti të njihen me strukturën akademike, programet akademike, dhe skema e bursave që universiteti e ofron për vitin e ri akademik 2019-20,

 • Ligjëratë për trendet globale inovative me Peter Righi – drejtor global i Programit CEED

  29 mars 2019

  Të enjten (28 mars 2019), kishim nderin të kemi si folës një përkrahës të madh të sipërmarrjes ndërkombëtare, Peter Righi, i cili mbajti një ligjëratë mbi trendet dhe sfidat globale inovative, para studentëve të UEJL dhe kompanive të TechPark.

 • Rektori Bexheti takoi ALUMNI-in e UEJL-së Agon Memedi, hulumtues në Universitetin e Paderborn-it në Gjermani

  28 mars 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, sot (28 mars 2019) e takoi Agon Memedin, Alumni i universitetit tonë, i cili është i punësuar si hulumtues në Institutin “Heinz Nixdorf” në Universitetin e Paderborn, ku njëkohësisht i vazhdon studimet e doktoratës në këtë universitet.

 • Kompania “Ecolog” mbajti takim për karrierë me studentët e UEJL-së

  28 mars 2019

  Studentët e Universitetit të Evropës Juglindore, në organizimin të Qendrës së Karrierës, të martën (26.03.2019), realizuan takim për karrierë me kompaninë e suksesshme “Ecolog”. Për risitë, mundësitë dhe aktivitetet e kësaj kompanie prezantoi, Mislim Asipi udhëheqësi i Burimeve Njerëzore.

 • U promovua libri në shqip i ambasadorit slloven Milan Jazbec

  26 mars 2019

  Në Universitetin e Evropës Juglindore, sot (26 mars 2019), u promovua libri i përkthyer në shqip me titull “Martin Krpan diplomat dhe ushtarak” të autorit Prof. Dr. Milan Jazbec, ambasador i Sllovenisë në Maqedoninë e Veriut.

 • Rektori i UEJL-së e vizitoi Universitetin Ndërkombëtar të Ballkanit

  26 mars 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Xhevair Memedi, të hënën (25 mars 2019), vizituan Universitetit Ndërkombëtar të Ballkanit dhe u takuan me rektorin e këtij universiteti, Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem.

 • Nisi fushata për përfshirjen më të madhe të femrave në TIK

  25 mars 2019

  Në kuadër të fushatës së vetëdijesimit për përfshirjen më të madhe të femrave në fushën e teknologjive informatike, sot (25 mars 2019), në UEJL-Shkup, u mbajt takimi i parë me temë: "Suksesi i femrave shqiptare në fushën e TIK-ut"

 • Takim i rektorit Bexheti me përfaqësues të Kolegjit “Yahja Kemal”

  22 mars 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, priti në një takim drejtorin e Kolegjit “Yahya Kemal”, Muhamet Bahçe dhe Suriya Tauk, përgjegjës i Marrdhënive me Publikun (PR).

Go to page:
Google+