Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit

 • Vizitë studimore e studentëve të FSHSHB-së në institucionet publike në Kosovë dhe Shqipëri

  15 prill 2019

  Studentë dhe profesorë të Fakultetit të Shkencave Shoqërore Bashkëkohore (FSSHB), të enjten dhe të premten (11-12 prill), realizuan vizita studimore në institucionet e sektorit publik në Shqipëri dhe Kosovë. Në kudër të stafit akademik të fakultetit në këtë vizitë studimore ishin edhe kryetari i Senatit, Prof. Dr. Jonuz Abdullai dhe dekani i FSHSHB-së, Prof. Dr. Memet Memeti.

 • Rektori Bexheti mer pjesë në konferencën vjetore të Asociacionit të Universiteteve Evropiane

  11 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, nga 10-12 prill merr pejsë në konferencën vjetore të Asociacionit të Universiteteve Evropiane (EUA), në Paris. Nikoqir i konferencës, është Universiteti i Sorbonës, ndërsa tema qëndrore e konferecës është “Rritja e inovacionit në universitetet evropiane”.

 • Ligjëratë me profesorin Robert D. Hisrich

  11 prill 2019

  Studentët e doktoratës, si dhe ata të magjistraturës dhe Alumni, të martën (09 prill), filluan ligjëratat me profesorin Robert D. Hisrich, në lëndën 'Menaxhimi Ndërmarrës-Niveli i Avancuar', ku patën rastin të dëgjojnë përvoja dhe shembuj të ndryshëm ndërmarrësie nga kontekste të ndryshme.

 • UEJL nikoqir i aktivitetit mbarë botëror “Digi Girls 2019 ”

  10 prill 2019

  Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL), nëpërmjet Qendrës për Inovacionin e Biznesit (BIC), ishte nikoqir i aktivitetit mbarë botëror “Digi Girls ”, që u mbajt sot (10 prill 2019), në kampusin në Tetovë. Qëllimi i këtij aktiviteti, siç u tha, është që të inkurajojë, frymëzoje dhe mbështesë çdo femër, që dëshiron të jetë pjesë e botës së informatikës.

 • Aborti: Kundërplasje në Evropë - shfaqje e filmit dhe debat

  10 prill 2019

  Të martën (9 prill 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore, në organizim të Fakulteti Juridik dhe shoqatës HERA (Shoqata për Edukim Shëndetësor dhe Hulumtim), u projektua filmi "Aborti: Kundërplasje në Evropë", i prodhuar nga ARTE (produksion franko-gjerman), si dhe u mbajt panel diskutimi në po këtë temë, me theks të veçantë për Ligjin e ri për abortin, që pritet të miratohet nga Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 • Senati i Universitetit i votoi propozimet për dekanë të fakulteteve

  9 prill 2019

  Në pajtim me procedurën për zgjedhje të dekanëve të miratuar nga Komiteti Ekzekutiv i Bordit të Universitetit, Senati i Universitetit, në mbledhjen e 72, që u mbajt sot (9 prill 2019), i votoi propozimet e rektorit për dekanë të fakulteteve të Universitetit të Evropës Juglindore.

 • Takim i rektorit Bexheti me gurun e ndërmarrësisë Robert Hisrich

  9 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, dje (8 prill), priti në një takim profesorin me përmasa botërore në fushën e ndërmarrësisë, Robert Hisrich.

 • Rektori Bexheti panelist në konferencën për reformat fiskale me rastin e Ditës së Buxhetit

  3 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, në cilësinë e panelistit, mori pjesë në konferencën e dytë vjetore të organizuar nga Ministria e Financave, me temë: “Reformat fiskale për zhvillim të barabartë”, që u mbajt sot (3 prill 2019), në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.

 • Alumni-t e UEJL-së midis pjesëmarrësve më të suksesshëm në Programin Fulbrajt

  2 prill 2019

  Në kuadër të Programit Fullbrajt (Fulbright), nga gjashtë studentët e nominuar, tre janë studentë të Universitetit të Evropës Juglindore.

 • U mbajt Dita e Hapur; Programe të reja dhe metodologji unike e bazuar në digjitalizim dhe të menduarit kritik

  1 prill 2019

  Disa qindra maturantë, profesorë dhe prindër, të shtunën (30 mars 2019), e vizituan Universitetin e Evropës Juglindore, ku morën pjesë në aktivitetin tradicional “Dita e Hapur”. Ata, patën mundësi që drejtpërsëdrejti të njihen me strukturën akademike, programet akademike, dhe skema e bursave që universiteti e ofron për vitin e ri akademik 2019-20,

 • Ligjëratë për trendet globale inovative me Peter Righi – drejtor global i Programit CEED

  29 mars 2019

  Të enjten (28 mars 2019), kishim nderin të kemi si folës një përkrahës të madh të sipërmarrjes ndërkombëtare, Peter Righi, i cili mbajti një ligjëratë mbi trendet dhe sfidat globale inovative, para studentëve të UEJL dhe kompanive të TechPark.

 • Rektori Bexheti takoi ALUMNI-in e UEJL-së Agon Memedi, hulumtues në Universitetin e Paderborn-it në Gjermani

  28 mars 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, sot (28 mars 2019) e takoi Agon Memedin, Alumni i universitetit tonë, i cili është i punësuar si hulumtues në Institutin “Heinz Nixdorf” në Universitetin e Paderborn, ku njëkohësisht i vazhdon studimet e doktoratës në këtë universitet.

 • Kompania “Ecolog” mbajti takim për karrierë me studentët e UEJL-së

  28 mars 2019

  Studentët e Universitetit të Evropës Juglindore, në organizimin të Qendrës së Karrierës, të martën (26.03.2019), realizuan takim për karrierë me kompaninë e suksesshme “Ecolog”. Për risitë, mundësitë dhe aktivitetet e kësaj kompanie prezantoi, Mislim Asipi udhëheqësi i Burimeve Njerëzore.

 • U promovua libri në shqip i ambasadorit slloven Milan Jazbec

  26 mars 2019

  Në Universitetin e Evropës Juglindore, sot (26 mars 2019), u promovua libri i përkthyer në shqip me titull “Martin Krpan diplomat dhe ushtarak” të autorit Prof. Dr. Milan Jazbec, ambasador i Sllovenisë në Maqedoninë e Veriut.

 • Rektori i UEJL-së e vizitoi Universitetin Ndërkombëtar të Ballkanit

  26 mars 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Xhevair Memedi, të hënën (25 mars 2019), vizituan Universitetit Ndërkombëtar të Ballkanit dhe u takuan me rektorin e këtij universiteti, Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem.

 • Nisi fushata për përfshirjen më të madhe të femrave në TIK

  25 mars 2019

  Në kuadër të fushatës së vetëdijesimit për përfshirjen më të madhe të femrave në fushën e teknologjive informatike, sot (25 mars 2019), në UEJL-Shkup, u mbajt takimi i parë me temë: "Suksesi i femrave shqiptare në fushën e TIK-ut"

 • Takim i rektorit Bexheti me përfaqësues të Kolegjit “Yahja Kemal”

  22 mars 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, priti në një takim drejtorin e Kolegjit “Yahya Kemal”, Muhamet Bahçe dhe Suriya Tauk, përgjegjës i Marrdhënive me Publikun (PR).

 • Agora studentore e Klubit të Debatit të UEJL-së

  21 mars 2019

  Studentë të Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë, të mërkurën (20 mars 2019), në organizim të Klubit të Debatit, mbajtën debat me temë: “A është arsimimi universitar rruga e vetme për një jetë stabile”.

 • U mbajt forumi i biznesit për sfidat e menaxhimit të bizneseve të suksesshme

  15 mars 2019

  Në organizim të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë dhe në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore, sot (14 mars 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore u mbajt forumi i biznesit me temë "Menaxhimi, sfidë për biznese të suksesshme".

 • UEJL pjesë e fushatës kundër gjuhës së urrejtjes “Respekto, mos urre”

  14 mars 2019

  Respekto, mos urre është motoja e fushatës kundër urrejtjes, që me nismë të Asociacionit të Mediumeve Nacionale të Printuara, po zhvillohet në Maqedoninë Veriore. Fushata ka për qëllim të sensibilizoj opinionin kundër gjuhës së urrejtjes, e cila kohëve të fundit është shfaqur në vend.

Go to page:
Google+