Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit

 • Takim i përbashkët i përfaqësuesve të UEJL-së dhe Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit nga Mitrovica

  3 maj 2019

  Sot (3 maj 2019), në kampusin në Shkup, përfaqësues të Universitetit të Evropës Juglindore, të udhëhequr nga prorektorja për Hulumtime dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, Prof. Dr. Besa Arifi dhe përfaqësues të Kolegjit Ndërkombëtarë të Biznesit-Mitrovicë (Republika e Kosovës), realizuan një takim të përbashkët në drejtim të shqyrtimit të mundësive për bashkëpunim të ndërsjellë, kryesisht në këmbimin e përvojave dhe risive të zbatueshme në mësimdhënie, projekteve të BE-së, bashkëpunimit me industrinë, etj.

 • Takim i rektorit Bexheti me përfaqësues të Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit nga Mitrovica

  26 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti realizoi një takim me delegacionin e Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë, të udhëhequr nga drejtorja Prof. Mihone Kerolli Mustafa, shefin e Departamentit të Administrimit Publik, Bujar Gallopeni dhe shefin e Departamentit të Burimeve Njerëzore, Gëzim Idrizi.

 • Studentët e UEJL-së në aksion për Tetovën e pastër dhe të gjelbër

  26 prill 2019

  “Për Tetovën e pastër dhe të gjelbër” ishte motoja e aksionit që Parlamenti dhe Asociacioni Studentor i Universitetit të Evropës Juglindore, e mbajti sot (26 prill 2019), duke pastruar rrugën nga hapësira para hyrjes së Universitetit deri në qendër të Tetovës.

 • Agora e juridike u mbajt në UEJL

  26 prill 2019

  Të enjten (25 prill), në ambient të hapur, në Universitetin e Evropës Juglindore(UEJL), Fakulteti Juridik organizoi AGORËN JURIDIKE me nxënësit e të gjitha shkollave të mesme publike të Tetovës.

 • Rektori Bexheti në UEJL Shkup takoi ambasadorin holandez Wouter Plomp

  25 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Adylmenaf Bexheti, sot (25 prill 2019), në kampusin e Universitetit në Shkup e takoi ambasadorin e Mbretërisë së Holandës, SH.T. Wouter Plomp (Vouter Plomp). Rektori Bexheti e informoi ambasadorin Plomp me zhvillimet aktuale dhe planet për të ardhmen të Universitetit, jo vetëm me ato operative, por edhe ato strategjike.

 • Mbi 80 kompani të interesuara për të angazhuar studentët e UEJL-së

  23 prill 2019

  Panairi i Karrierës, që u mbajt sot (23 prill 2019) për të katërmbëdhjetën herë në Universitetin e Evropës Juglindore, ishte një mundësi për punëdhënësit potencial të takohen me studentët dhe të shqyrtojnë mundësitë për punë praktike dhe punësim.

 • U mbajt kampi veror për mendimin kritik në erën digjitale

  19 prill 2019

  Në Universitetin e Evropës Juglindore, më 18 dhe 19 prill, u mbajt Kampi Veror me temë: “Të menduarit kritik në erën digjitale”, ku morën pjesë maturantët e shkollave të mesme nga Tetova, Shkupi, Gostivari, Dibra dhe qytete të tjera.

 • Trajnim për shkathtësitë e buta me maturantët e Shkupit

  18 prill 2019

  Të enjten (18 prill), në hapësirat e UEJL në Shkup u organizua trajnimi “ Shkathtësitë e buta si përparësi krahasuese në të ardhmen“, me nxënësit nga shkollat e mesme të Shkupit.

 • Debat për taksat në UEJL- Reformat në sistemin e taksave hap i domosdoshëm

  17 prill 2019

  Debat publik “Le të flasim për taksat”, në organizim të Fondacionit “Fridrih Ebert” dhe Ministrisë së Financave të Maqedonisë së Veriut, u mbajt sot (17 prill 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore.

 • Trajnim për shkathtësitë e buta për maturantët nga FSHSHB-ja

  17 prill 2019

  “Shkathtësitë e buta si përparësi krahasuese në të ardhmen”, ishte tema e cila i bashkoi ish-të diplomuarit (Alumni), profesorët dhe maturantët në Fakultetin e Shkencave Shoqërore Bashkëkohore, në trajnimin, që u mbajt të martën (16 prill 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë.

 • Mbledhje komemorative për profesor Alajdin Demirin

  17 prill 2019

  Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, të martën (16 prill 2019), u mbajt mbledhje komemorative me rastin e ndarjes nga jeta të kolegut profesorit Alajdin Demiri.

 • Ceremonia e ndarjes së shpërblimeve për garën kombëtare Spelling Bee 2019

  16 prill 2019

  Ceremonia e ndarjes së çmimeve National Spelling Bee e Maqedonise së Veriut u mbajt të premten, më 12 prill 2019 në Shkup në ambientet e Korpusit të Paqes.

 • Vizitë studimore e studentëve të FSHSHB-së në institucionet publike në Kosovë dhe Shqipëri

  15 prill 2019

  Studentë dhe profesorë të Fakultetit të Shkencave Shoqërore Bashkëkohore (FSSHB), të enjten dhe të premten (11-12 prill), realizuan vizita studimore në institucionet e sektorit publik në Shqipëri dhe Kosovë. Në kudër të stafit akademik të fakultetit në këtë vizitë studimore ishin edhe kryetari i Senatit, Prof. Dr. Jonuz Abdullai dhe dekani i FSHSHB-së, Prof. Dr. Memet Memeti.

 • Rektori Bexheti mer pjesë në konferencën vjetore të Asociacionit të Universiteteve Evropiane

  11 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, nga 10-12 prill merr pejsë në konferencën vjetore të Asociacionit të Universiteteve Evropiane (EUA), në Paris. Nikoqir i konferencës, është Universiteti i Sorbonës, ndërsa tema qëndrore e konferecës është “Rritja e inovacionit në universitetet evropiane”.

 • Ligjëratë me profesorin Robert D. Hisrich

  11 prill 2019

  Studentët e doktoratës, si dhe ata të magjistraturës dhe Alumni, të martën (09 prill), filluan ligjëratat me profesorin Robert D. Hisrich, në lëndën 'Menaxhimi Ndërmarrës-Niveli i Avancuar', ku patën rastin të dëgjojnë përvoja dhe shembuj të ndryshëm ndërmarrësie nga kontekste të ndryshme.

 • UEJL nikoqir i aktivitetit mbarë botëror “Digi Girls 2019 ”

  10 prill 2019

  Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL), nëpërmjet Qendrës për Inovacionin e Biznesit (BIC), ishte nikoqir i aktivitetit mbarë botëror “Digi Girls ”, që u mbajt sot (10 prill 2019), në kampusin në Tetovë. Qëllimi i këtij aktiviteti, siç u tha, është që të inkurajojë, frymëzoje dhe mbështesë çdo femër, që dëshiron të jetë pjesë e botës së informatikës.

 • Aborti: Kundërplasje në Evropë - shfaqje e filmit dhe debat

  10 prill 2019

  Të martën (9 prill 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore, në organizim të Fakulteti Juridik dhe shoqatës HERA (Shoqata për Edukim Shëndetësor dhe Hulumtim), u projektua filmi "Aborti: Kundërplasje në Evropë", i prodhuar nga ARTE (produksion franko-gjerman), si dhe u mbajt panel diskutimi në po këtë temë, me theks të veçantë për Ligjin e ri për abortin, që pritet të miratohet nga Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 • Senati i Universitetit i votoi propozimet për dekanë të fakulteteve

  9 prill 2019

  Në pajtim me procedurën për zgjedhje të dekanëve të miratuar nga Komiteti Ekzekutiv i Bordit të Universitetit, Senati i Universitetit, në mbledhjen e 72, që u mbajt sot (9 prill 2019), i votoi propozimet e rektorit për dekanë të fakulteteve të Universitetit të Evropës Juglindore.

 • Takim i rektorit Bexheti me gurun e ndërmarrësisë Robert Hisrich

  9 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, dje (8 prill), priti në një takim profesorin me përmasa botërore në fushën e ndërmarrësisë, Robert Hisrich.

 • Rektori Bexheti panelist në konferencën për reformat fiskale me rastin e Ditës së Buxhetit

  3 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, në cilësinë e panelistit, mori pjesë në konferencën e dytë vjetore të organizuar nga Ministria e Financave, me temë: “Reformat fiskale për zhvillim të barabartë”, që u mbajt sot (3 prill 2019), në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.

Go to page:
Google+