Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit

 • UEJL mirëpret gjeneratën “ala Snapchat”

  16 shtator 2016

  “Мë lejoni të prezantohem. Unë jam rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Zamir Dika. Për shumicën prej jush, fjala rektor është fjala e parë e re që e dëgjoni në fillimin e karrierës suaj studentore. Pozita e rektorit është diç ngjashëm me atë të drejtorit të shkollës që keni pasur. Pra, kjo pozitë nënkupton përgjegjësin për të menaxhuar që të gjitha premtimet që i bëjmë në lidhje me jetën dhe studimet në kampus, t’ju përmbahemi, me cilësinë e duhur”, kështu e filloi fjalën e tij rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Prof. Dr. Zamir Dika, në ditën e parë të fillimvitit akademik para studentëve të saporegjistruar në këtë Universitet.

 • UEJL fiton çmimin partner më i mirë dhe shpërblimin për punimin më të mirë

  14 shtator 2016

  Në Universitetin e Teknologjisë. në Bratislavë (Sllovaki), në mbyllje të projektit të BE, i përbërë nga një rrjet prej më shumë se 70 universitetesh nga e gjithë Evropa, me temë: "Arsimimi dhe trajnimi në të ardhmen në shkencat kompjuterike: Si të mbështetim të nxënit në çdo kohë dhe kudo”, nga 6 - 9 shtator 2016, Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL), fitoi çmimin “Partneri më i mire“ për kontributin e shquar në këtë projekt.

 • Universiteti i Evropës Juglindore u shpall kampion nacional për Shpërblimin Evropian për Biznes 2016/17

  6 shtator 2016

  Universiteti i Evropës Juglindore është pranuar në konkurrencën më të madhe të biznesit në Evropë.

 • UEJL ndanë ndihma për familjet që pësuan nga përmbytjet katastrofike në lagjet e Shkupit

  15 gusht 2016

  Sot (15 gusht 2016), Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL) ndau pako në artikuj ushqimorë dhe higjienik për 100 familje në lagjen Hasanbeg që pësuan nga përmbytjet katastrofike që goditën më 6 gusht vendbanimet e Shkupit.

 • Kryetari i Bordit të UEJL vizitoi Armeninë

  2 korrik 2016

  Gjatë qëndrimit në Armeni, në kuadër të Këshillit të Evropës, Prof. Farington e përfundoi raportin për Kodin e etikës, të cilin ia prezantoi personalisht ministrit të Arsimit dhe Shkencës së Armenisë, z. Levon Mkrtchyan.

 • Prorektori Reka ligjëroi në Universitetin e Barit

  9 qershor 2016

  Prorektori Reka ligjëroi në Universitetin e Barit

 • U mbajt seminari ndërkombëtarë për cilësinë në arsimin e lartë

  6 qershor 2016

  "Strategjia nacionale, zhvillimi institucional dhe ndikimi i stejkholderëve", ishte tema e seminarit njëditor për cilësinë në arsimin e lartë që u mbajt të premten (3 qershor), në Universitetin e Evropës Juglindore (UEJL), në Tetovë.

 • 3 qershor 2016

 • UEJL thellon bashkëpunimin me Universitetin e Stambollit

  3 qershor 2016

  Rektori i UEJL, Prof. Dr. Zamir Dika, i shoqëruar nga prorektori për Marrëdhënie ndërkombëtare, Prof. Dr. Blerim Reka nga 30 maj deri më 1 qershor qëndruan në një vizitë punë në Stamboll. Gjatë kësaj vizite, ata u pritën nga rektori i Universitetit të Stambollit (i themeluar më 1453), Prof. Dr. Mahmut Ak, me ç rast, pos për implementimin e marrëveshjes ekzistuese bilaterale ERASMUS +, u bisedua edhe për aspekte të tjera të bashkëpunimit ndëruniversitar.

 • UEJL dhe Universiteti “Yilldiz” nënshkruan memorandum bashkëpunimi

  31 maj 2016

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL), Prof. Dr. Zamir Dika dhe prorektori i Universitetit Teknik “Yilldiz”, Prof. dr. Mesut Güner, ditë më parë nënshkruan memorandum bashkëpunimi ndërmjet dy universiteteve në fushën akademike me interes të përbashkët.

 • Në pesëmbëdhjetë vjetorin e tij - UEJL përcolli gjeneratën e dymbëdhjetë të të diplomuarve

  30 maj 2016

  Të shtunën (28 maj 2016), 541 absolventët e Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL), parakaluan para prindërve dhe profesorëve të tyre, në kuadër të ceremonisë së diplomimit të gjeneratës së XII-të.

 • Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Universitetit të Evropës Juglindore dhe Ministrisë së Drejtësisë së Maqedonisë

  26 maj 2016

  Të mërkurën (25 maj 2016), u nënshkrua Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) dhe Ministrisë së Drejtësisë së Maqedonisë, nga rektori Prof. Dr. Zamir Dika dhe ministri, mr. Valdet Xhaferi.

 • U mbajt konferenca për krizën e refugjatëve

  19 maj 2016

  “Kriza e refugjatëve dhe implikimet humanitare e politike në Ballkan“, ishte tema e konferencës së tretë vjetore, që u mbajt të martën (17 maj 2016), në Universitetin e Evropës Juglindore, në organizim të Institutit “Maks van der Shtul”, në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Shkup.

 • SEEUTechPark shënoi trevjetorin e themelimit

  19 maj 2016

  Më 16 maj 2016, në një ceremoni solemne, Parku Teknologjik (SEEUTechPark), i Universitetit të Evropës Juglindore e shënoi trevjetorin e themelimit, në praninë e mysafirëve të shumtë.

 • Ministri i Mjedisit Bashkim Ameti vizitoi UEJL-në

  11 maj 2016

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Prof. Dr. Zamir Dika dhe ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor i Maqedonisë, Bashkim Ameti, realizuan sot (11 maj 2016) një takim pune, ku u bisedua rreth realizimit të projekteve të përbashkëta në fushën e mjedisit jetësor.

 • U promovua libri “Paqja e ftohtë” e Selim Ibrahimit

  11 maj 2016

  Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë (UEJ), të martën (10 maj 2016), u promovua libri “Paqja e Ftohtë” e gazetarit Selim Ibraimi.

 • Rektori i Universitetit të Prishtinës, Prof. Dr. Marjan Dema u prit nga homologu i tij, Prof. Dr. Zamir Dika në Tetovë

  4 maj 2016

  Sot (4 maj 2016), në Universitetin e Evropës Juglindore (UEJL), në Tetovë, qëndroi rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema, i cili me këtë rast u prit nga homologu i tij nikoqir, Prof. Dr. Zamir Dika.

 • Seminar me mësimdhënësit e shkollave të mesme për TIK

  26 prill 2016

  Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, të shtunën (23 prill 2016), u mbajt trajnimi njëditor me mësimdhënës të shkollave të mesme nga Maqedonia, me temë: “Interneti dhe shërbimet online në përkrahje të mësimdhënies dhe të nxënit”.

 • U mbajtën garat në recitim të veprave të Shekspirit

  25 prill 2016

  Nxënës të shkollave të mesme nga Maqedonia dhe Lugina e Preshevës, treguan talentin e tyre të shkëlqyeshëm, në Garat në recitim të veprave të Shekspirit, që u mbajtën të premten (22 prill), në organizim të Katedrës së gjuhës angleze të Fakultetit të Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit.

 • Panairi i karrierës takoi punëdhënësit dhe studentët

  25 prill 2016

  Mbi 50 kompani, studentë, afaristë dhe mysafirë të shumtë, patën mundësi të shkëmbejnë ofertat e tyre, të takohen dhe të njihen me trendet e fundit të tregut të punës, në Panairin e karrierës, që u mbajt të mërkurën (20 prill 2016), në Universitetin e Evropës Juglindore (UEJL), të organizuar nga Qendra e karrierës.

Go to page:
Google+