COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rangimi i universiteteve: UEJL në mesin e më të mirëve në rajon

Në botë ekzistojnë institucione te ndryshme, të cilat bëjnë rangimin e universiteteve, duke u bazuar në kritere të ndryshme. Universiteti i Evropës Juglindore në shumicën e rangimeve të bëra del si universiteti më i suksesshëm në Maqedoninë e Veriut dhe në Rajon.

Ueb faqja ndërkombëtare webometrics.info, në listën e fundit të renditjes së universiteteve në botë, Universitetin e Evropës Juglindore(UEJL), e ka renditur në vendin e dytë, në mesin e universiteteve shqiptare dhe në vendin e tretë, në mesin e të gjitha universiteteve të Maqedonisë së Veriut.

Krahasuar me periudhën 2014-2019, në rang botëror UEJL ka shënuar rritje prej plotë 2861 vende më lartë dhe tani është i renditur në vendin e 4217.

Universiteti i Evropës Juglindore, duke u bazuar në performancën akademike të mësimdhënies, punën kërkimore shkencore ka shënuar ngritje të ndjeshme në ranglistat botërore dhe rajonale, që bëjnë renditjen e universiteteve bazuar në performancën e tyre.

Google+