Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Delegacioni iranian vizitoi UEJL-në

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti sot (10 qershor 2019), në UEJL-Shkup priti në takim një delegacion nga Republika e Iranit, në përbërje: z. Sejed Zija Hashemi, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Shtetërore të Lajmeve të Iranit (IRNA), drejtorin e lajmeve të kësaj agjencie, Dariush Xhahanbin dhe Sh. T. Hossein Karimi, ambasador i Iranit në Maqedoninë e Veriut.

Rektori Bexheti e informoi delegacionin iranian me kapacitet, aktivitetet dhe rolin e UEJL-së në arsimin sipëror në Maqedoninë e Veriut. Të dy palët i shqyrtuan mundësit e bashkëpunimit të ndërsjellë në sektorë të interesit të përbashkët.

Google+