COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prezantim i Dr. Mennan Selimit për teknologjinë blockchain në javën e prezantimeve të ALUMNI-ve në IMVDS

Në kuadër të aktiviteteve të Institutit “Maks van der Shtul” (IMVDS), të prezantimit të ALUMNI-ve të Universitetit, të cilët gjenden jashtë shtetit, studiuesi Dr. Mennan Selimi, sot (19 qershor 2019), mbajti prezantim me temë: "Towards Blockchain-enabled Wireless Mesh Networks" .

Ai, nisur nga përvoja në Universitetin e Kembrixh’it, ne UPC Barcelona dhe punën me startup’in Ammbr, shpjegoi në detaje lidhur me teknologjinë blockchain dhe aplikimin e saj në rrjetet e telekomunikacionit wirless.

Blockchain është teknologji inovative, e cila synon përdorimin funksional dhe të sigurt të monedhave virtuale (në veçanti bitcoin).

Mennan Selimi është profesor i sapoemëruar në Institutin Maks van der Shtul (UEJL). Më parë, ai ka qenë hulumtues në studimet post-doktoraturës në Universitetin e Kembrixhit.

Google+