COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Delegacioni i Universitetit Mercer nga SHBA-të e vizitoi UEJL-në

Një delegacion i Universitetit Mercer, nga SHBA, i udhëhequr nga Prof. Penny Elkins, sot (20 qershor 2019), e ka vizituar Universitetin e Evropës Juglindore.

Delegacioni realizoi takim me rektorin, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, ku u shqyrtuan mundësitë e bashkëpunimit në sfera të ndryshme dhe ku të dy universitetet kanë interes të përbashkët.

Rektori Bexheti, e njoftoi delegacionin e Universitetit Mercer, me zhvillimet e fundit në Universitet, duke veçuar si prioritet ndërkombëtarizimin, ku të dy universitetet mund të bashkëpunojnë, posaçërisht në këmbimin e stafit dhe studentëve.

Google+