COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Делегација од Универзитетот Мерсер од САД во посета на УЈИЕ

Во четвртокот (20. јуни 2019 година), делегација од универзитетот Мерсер од САД, предводена од проф. Пени Елкинс, го посетија Универзитетот на Југоисточна Европа.

Делегацијата оствари средба ректорот, aкад. проф. д-р Абдилменаф Беџети, каде што разговараа за можностите за соработка во разни области каде што и двата универзитета имаат заеднички интереси.

Ректорот Беџети ја информираше делегацијата на Универзитетот Мерсер, со најновите случувања на Универзитетот, истакнувајќи го приоритетот за интернационализацијата, каде што и двата универзитети можат да соработуваат, особено во размената на кадар и студенти.

Google+