COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takim i rektorit Bexheti me drejtorin e Kolegjit “Maarif”

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, sot (11 korrik 2019), priti në një takim drejtorin e Kolegjit “Maarif”, Mustafa Diliogllu.

Qëllimi i takimit ishte shqyrtimi i mundësive të bashkëpunimit në fusha të ndryshme, ku të dy institucionet mund të kontribuojnë në ofrimin e arsimimit cilësor.

Rektori Bexheti e njoftoi drejtorin e Maarif-it Diliogllu me mënyrën e funksionimit dhe me planet për të ardhmen në zhvillimin e Universitetit.Po ashtu, edhe drejtori i Maarif-it e njoftoi rektorin me strukturën dhe funksionimin e Kolegjit “Maarif”.

Se bashku nënvizuan dhe u përkushtuan për një bashkëpunim me konkret midis institucioneve përkatëse në të mirë të arsimit në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe shoqërisë në përgjithësi.

Google+