COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ректорот Беџети оствари средба со директорот на колеџот „Маариф“

Во четвртокот (11 јули 2019 година), ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, оствари средба со директорот на колеџот Маариф, г. Мустафа Дилиоглу.

Целта на состанокот беше да се истражат можностите за соработка во различни области, каде што двете институции можат да придонесат за обезбедување квалитетно образование.

Ректорот Беџети го информираше директорот Дилиоглу со начинот на функционирање и идните планови за понатамошен развој на Универзитетот. И директорот на Маариф, го информираше ректорот за структурата и функционирањето на колеџот.

Заедно ја подвлекоа и изразија решеност за поконкретна соработка меѓу институциите за подобро образование во Република Северна Македонија и општеството во целина.

Google+