Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit

 • U mbajt konferenca për arsimin joformal

  22 maj 2012

  Në organizim të Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë dhe Qendrës për Arsim Joformal “Triagolnik”, të hënën ( 21 maj 2012), u mbajt konferenca donatore për arsimin joformal, përkatësisht për studimet e reja deridiplomike dhe pasdiplomike për Lidership dhe Punën Rinore në Bashkësi.

 • U promovuan bursat ndërkombëtare

  17 maj 2012

  Universiteti i Evropës Juglindore ishte nikoqir i aktivitetit, i cili u mbajt të mërkurën ( 16 maj 2012), për promovimin e bursave ndërkombëtare për studentët dhe prezantimin e mundësive për këmbim akademik nëpërmjet programit JFDP.

 • Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi mbajti ligjëratë për integrimet evropiane të rajonit

  17 maj 2012

  “Integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE”, ishte tema, te cilën të mërkurën (16 maj 2012) e ligjëroi para studentëve dhe stafit të UEJL-së, zëvendës kryeministri i Republikës së Kosovës, Hajredin Kuçi.

 • Ambasadori i Shqipërisë në Maqedoni Arben Çejku mbajti ligjëratë për 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë

  15 maj 2012

  Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Maqedoni, Arben Çejku, para studentëve dhe stafit të UEJL-së, të martën ( 15maj 2012), mbajti ligjëratë me temë: “100 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë”.

 • Drejtori i drejtorisë franceze për Evropën Qendrore, z Erik Furnie vizitoi UEJL-në

  9 maj 2012

  Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë,sot (8 maj 2012), qëndroi z. Erik Furnie, drejtor i Drejtorisë për Evropën Qendrore në Ministrinë e Jashtme të Francës i shoqëruar nga ambasadori i Francës në Shkup, Zhan Klod Shlumberzhe.

 • Për të shtatën herë u mbajt Panairi i karrierës

  7 maj 2012

  Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, të hënën (7 maj 2012) për të shtatën herë u mbajt Panairi i Karrierës,ku morën pjesë mbi 50 kompani.

 • Studentët e UEJL-së takuan presidentin Ivanov

  7 maj 2012

  Kryetari i Maqedonisë, Gjorgje Ivanov, dje ( 3maj 2012) realizoi takim me studentët me notë më të lartë mesatare, të cilët studiojnë në fakultetet e shkencave natyrore në Universitetin e Evropës Juglindore.

 • Studentët e Fakultetit Juridik të UEJL-së qëndruan në Bundestagun Gjerman

  4 maj 2012

  Studentët e Fakultetit Juridik të UEJL-së qëndruan në Bundestagun Gjerman

 • Në UEJL u mbajt “Dita Olimpike”

  3 maj 2012

  Universiteti i Evropës Juglindore, të premten ( 27 prill 2012) organizoi “Ditën olimpike”, që kishte për qëllim laramanin e aktiviteteve dhe pjesëmarrësve, në prag të mbajtjes së Lojërave Olimpike në Londër 2012.

 • U mbajt fundjava e ndërmarrësisë

  2 maj 2012

  Në kuadër të projektit “Guxo! Bëre hapin e parë!“ të premten (27 prill 2012), në UEJL, në Tetovë, u mbajt “Fundjava e sipërmarrësisë”.

 • GUXO! BËJE HAPIN E PARË!

  18 prill 2012

  NGA STUDENTI NË NDËRMARRËS – PËR NJË UIKEND “Të premten isha vetëm një student që kishte një ide, ndërsa të dielën do të kem të përgatitur planin e biznesit tim”

 • Dekani Goodspeed trajnon stafin e UEJL-së në temën “Plagjiatura zbulimi dhe parandalimi”

  15 prill 2012

  Më 30 mars (e premte), Andrew Goodspeed, Benjamin Keatinge dhe Lulzime Kamberi prezantuan një trajnim për stafin e UEJL-së, të titulluar “Plagjiatura, zbulimi dhe parandalimi”.

 • Hapen studimet e para dhe unike pasuniversitare në Maqedoni dhe rajon për zhvillimin e shoqërisë civile

  11 prill 2012

  Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL) dhe Qendra për zhvillim institucional–QZHI, dje, në një Konferencë të përbashkët për shtyp në Universitetin e Evropës Juglindore, në Shkup prezantuan Programin studimor të magjistraturës "Zhvillimi i shoqërisë civile", që do të ofrohet në Fakultetin e Administrimit Publik dhe Shkencave Politike në Universitetin e Evropës Juglindore. Këto studime janë projektuar në partneritet në mes Universitetin e Evropës Juglindore Tetovë dhe Qendrën për zhvillim institucional–QZHI, në Shkup.

 • Në UEJL mbahen “Ditët e Hapura”

  11 prill 2012

  Universiteti i Evropës Juglindore prej 9 deri me 13 prill do të jetë i hapur për të gjithë maturantët,prindërit dhe të gjithë të interesuarit tjer .

 • Studentët e SHTB-së në mesin e tre ekipeve më të mira në Maqedoni për dizajnim të softuerit

  6 prill 2012

  Ekipi i studentëve të Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore, në përbërje: : Drini Aliu, Ersan Hamdiu dhe Jovica Saveski me mbikëqyrjen e Doc. Dr. Bekim Fetaji janë kualifikuar në raundin e parë në mesin e tre ekipeve më të mira në Maqedoni në garën Microsoft Imagine Cup, për dizajnimin e softuerëve.

 • Në UEJL promovohet libri “Biznesi i vogël dhe ndërmarrësia”

  2 prill 2012

  Të mërkurën (28 mars 2012, në Universitetit të Evropës Juglindore u promovua libri me titull “Biznesi i vogël dhe ndërmarrësia” nga autorët Doc. Dr. Veland Ramadani dhe Prof. Dr. Bobek Shuklev.

 • Ligjëratë e ekspertes për ndërmarrësinë e grave në UEJL

  27 mars 2012

  Të martën ( 27 mars 2012), znj. Xhuli Uiks ( Julie R. Weeks), për studentët dhe stafin e Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë mbajti ligjëratë me temë: “Trendet në ndërmarrësinë e grave në rrafshin ndërkombëtar – Cilat gra janë pronare të bizneseve sot?”

 • U mbajt Panairi i Gjuhëve

  27 mars 2012

  Të premten (24 mars 2012), Fakulteti i Gjuhëve,Kulturave dhe Komunikimit në Universitetin e Evropës Juglindore ka organizuar Panairin e Gjuhëve. Në kuadër të panairit, student e këtij fakulteti kishin organizuar tendat e tyre, ku përfaqësonin gjuhën dhe shtetin përkatës.

 • Brenda Pearson ligjëroi para studentëve të komunikimit në UEJL

  26 mars 2012

  Ekspertja e mirënjohur amerikane për çështje të Ballkanit, Brenda Pearson ligjëroi para studentëve të shkencave të komunikimit në UEJL lidhur me zhvillimet aktuale politike në vendet e Ballkanit.

 • Takim me ALUMN-in e Kosovës

  19 mars 2012

  Takim shumë i rëndësishëm, mbresëlënës, shumë i qëlluar, është mirë të shohësh se dikush kujdeset për studentët edhe pasi ata i mbarojnë studimet. Këto ishin disa nga fjalët që i të pranishmit në takimin e parë me ish të diplomuarit në UEJL nga Kosova, që u mbajt të premten ( 16 mars2012), në Prishtinë.

Go to page:
Google+