Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prorektori Reka mbajti ligjëratë në Universitetin e Kalabrisë

Prorektori Reka mbajti ligjëratë në Universitetin e Kalabrisë

Prorektori për hulumtime dhe marrëdhënie ndërkombëtare, Prof. Dr. Blerim Reka, më 6 dhe 7 maj mbajti ligjëratë para studentëve të Universitetit të Kalabrisë.Prorektori Reka, ligjëratën e mbajti në cilësinë e ligjëruesit të të Drejtës ndërkombëtare dhe Unionit Evropian në Universitetin e Evropës Juglindore.

Ligjërata e parë ishte me temë “Marrëdhëniet e UE-së me vendet e Ballkanit Perendimor: Sfidat, të arriturat dhe vizioni për të ardhmen: 2000-2014”.

Tema e ligjëratës së dytë ishte: “Kosova-rasti i fundit pas-kolonial i vetëvendosjes dhe vala e re post-moderne e vetëvendosjes: Kebeku, Katalonia, Flandria dhe Skocia.”

Google+