Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Контакти

„Мирот не може да се одржи со сила; тој може да се постигне само со разбирање“– Алберт Ајнштајн

Д-р Агим Пошка,Кoдиректор на Центарот за културна интеракција и дијалог(ЦКИД)

e-mail: a.poshka@seeu.edu.mk

 Телефон: +38944356339, Факс: +38944356001

Д-р Линда Зибери, Кодиректор на Центарот за културна интеракција и дијалог  (ЦКИД)

e-mail: l.ziberi@seeu.edu.mk

Телефон: +38944356339, Факс: +38944356001

Д-р. Benjamin Keatinge

Претседател на Центарот за културна интеракција и дијалог (ЦКИД)

e-mail: b.keatinge@seeu.edu.mk

Google+