Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Стории на студенти


Сторија за студент на УЈИЕ во Гетеборг - Христина Сибиновска
„Звукот на алармот рано наутро, брзи подготовки и парченце топло пециво. Трчајќи да го фатам трамвајот, неколку „Здраво, Чао“ на станицата и воала – нов почеток на денот обележан во календарот на студентскиот живот во Гетеборг. Иако времето е ладно и изгледа како да сум тргнала во вечерно училиште, а не на утрински часови, возбудата расте со секој нов ден.“

Книга на стории - Студенти на размена

Google+