Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rrëfime studentore


Rrëfimi i një studenteje nga UEJL në Geteborg – Hrsitina Sibinovska

"Alarmi bie herët në mëngjes, përgatitje të shpejta dhe një copë buke (kanelbrod) e ngrohtë. Vrapoj për ta kapur tramvajin, disa "hej hej" në stacion, dhe voila - një fillim i ri i ditës, shënuar në kalendarin e jetës studentore në Geteborg. Edhe pse moti është i ftohtë dhe në shikim të parë duket se jam duke ndjekur një shkollë nate dhe jo ligjeratat e mëngjesit, emocionet rriten me kalimin e çdo dite."

Libri i rrëfimeve - Studentët në këmbim

Google+