Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zgjedhje për Parlamentin Studentor dhe Asociacionin e Studentëve 2018-19

Të nderuar studentë,  

Komisioni zgjedhor i ka verifikuar të gjitha kandidaturat për Parlamentin Studentor dhe Asociacionin.  

Ju keni të drejtë të votoni për kandidatë në vitin tuaj të studimit/ciklin tuaj të studimit.  

Datat e votimit:

  • Studentët në studimet deridiplomike në Tetovë dhe Shkup – e martë, 4 dhjetor, nga ora 10:00 – 16:00, kampusi në Tetovë klasa 807.02 dhe kampusi në Shkup –Korridori kryesor;
  • Studentët në studimet e magjistraturës në Tetovë  - e premte, 7 dhjetor, nga ora 15.00 - 19.00, ne klasën 807.02;

Ky proces monitorohet nga Komisioni Zgjedhor.

Ne kemi kërkuar nga kandidatët për të organizuar një takim publik për të paraqitur idetë e tyre. Ju lutemi, merrni pjesë dhe përdorni votën tuaj. Rezultatet do të shpallen javën e ardhshme pas përfundimit të procesit të votimit.   


Rregullore mbi punën e Parlamentit Studentor dhe Asociacionit të Studentëve


PSA Lista e kandidatëve 2018-19

Fakulteti i biznesit dhe ekonomisë  (BE)

Emri  Viti i studimit 
Arbr Ajdini Viti i 1 (deridiplomatik)
Ardit Osmani  Viti i 1 (deridiplomatik)
Marija Veselinovska Viti i 1 (deridiplomatik)
Driton Ibishi  Viti i 3 (deridiplomatik)
Rita Behadini Viti i 3 (deridiplomatik)

Fakulteti i shkencave dhe teknologjive bashkëkohore (ShTB)

Emri Viti i studimit
Arjon Fejzula Viti i 1 (deridiplomatik)
Arsim Limani  Viti i 1 (deridiplomatik)
Vane Vasilevski Viti i 1 (deridiplomatik)
Arianit Selmani  Viti i 3 (deridiplomatik)
Dardan Tushi Viti i 3 (deridiplomatik)
Nuk ka kandidatë Master 

Fakulteti i gjuhëve, kulturave dhe komunikimit (GjKK) 

Emri  Viti i studimit
Agron Demiri Viti i 1 (deridiplomatik)
Anida Osmani Viti i 1 (deridiplomatik)
Enver Mamuti  Viti i 3 (deridiplomatik)
Lavdrim Zendeli  Viti i 3 (deridiplomatik)
Nuk ka kandidatë Master 

Fakulteti i drejtësisë

Emri  Viti i studimit
Anila Pajaziti Viti i 1 (deridiplomatik)
Arlinda Abdiu  Viti i 1 (deridiplomatik)
Emine Fetahi  Viti i 1 (deridiplomatik)
Belkis Latifi  Master
Shpati Croj  Master 

Fakulteti i shkencave shoqërore bashkëkohore (ShShB)

Emri  Viti i studimit 
Betim Sulejmani  Viti i 1 (deridiplomatik)
Xheladin Alimi  Viti i 1 (deridiplomatik)
Fatime Tale  Viti i 2 (deridiplomatik)
Albi Xhemaili  Viti i 3 (deridiplomatik)
Diellza Alili  Viti i 3 (deridiplomatik)
Ramadan Murtezani  Viti i 3 (deridiplomatik)
Mustafa Durmus Master 
Ramadan Ramadani Master 

PSA Kampusi Shkup

Emri  Viti i studimit 
Abedin Ismaili  Viti i 1 (deridiplomatik)
Anida Ademi  Viti i 1 (deridiplomatik)
Faton Halili  Viti i 1 (deridiplomatik)
Rumejsa Bajrami  Viti i 1 (deridiplomatik)
Valon Ejupi  Viti i 1 (deridiplomatik)
Egzon Ramadani  Viti i 3 (deridiplomatik)

Gjithë të mirat

Andrew Goodspeed

Kryetari i Komisionit Zgjedhor për Parlamentin dhe Asociacionin Studentor

Google+