Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zyra për Ndihmë Financiare

Zyra për Ndihma Financiare është pjesë e integruar e Shërbimeve Studentore, e vendosur në ndërtesën e administratës 802. Kjo zyrë i udhëzon studentët aktualë dhe të ardhshëm për mundësitë e mbështetjeve financiare të studimeve në UEJL.

Mbështet studentët gjatë procesit të aplikimit, i njofton dhe udhëzon studentët  për mundësitë e pakove për përkrahje financiare si dhe vlerëson aplikacionet e kandidatëve.Gjithashtu,  administron alokimin e ndihmave të ndryshme financiare si dhe në bashkëpunim me Zyrën e Bursarit dhe të Financave, administron çështjet financiare të studentëve.

Vendndodhja: Ndërtesa e administratës 802
Orari i punës me palë: e hënë - e premte: 8:00-12:00 dhe 13:00-16:00
Email: financialaid@seeu.edu.mk

Google+