COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Програма на стипендии од бизнис-заедницата „Инвестирајте во вашата иднина

ЈИЕУ во соработка со бизнис-заедницата, преку програмата на ЈИЕУ „Инвестирајте во вашата иднина“ нуди 13 стипендии за новите студенти кои ќе се запишат на ЈИЕУ во академската 2011/2012 година.

ЈИЕУ во соработка со бизнис-заедницата, преку програмата на ЈИЕУ „Инвестирајте во вашата иднина“ нуди 13 стипендии за новите студенти кои ќе се запишат на ЈИЕУ во академската 2011/2012 година.

Финансиската поддршка обезбедена од финансирање од бизнис-заедницата е следна:
Стипендии од компанијата „ALMA-M“
9 стипендии за првиот циклус на студии
Стипендии од компанијата „DAUTI KOMERC“
2 стипендииза првиот циклус на студии
Стипендии од компанијата „ASSECO-SEE“
2 стипендии за првиот циклус на студии
Стипендија од компанијата „VEZË SHARRI“
1 стипендија за првиот циклус на студии
Стипендија од компанијата „EURO ACTIVA“
1 стипендија за првиот циклус на студии
Условите, критериумите за избор, висината на износот на стипендиите, начинот и периодот за апликација за посебните програми се слични со стипендиите по заслуга понудени од Универзитетот и од ХЕСП.
Детални информации за стипендиите може да се добијат во Канцеларијата за финансиска поддршка.
Рок за аплицирање
Аплицирањето за сите програми на стипендии почнува од 12.09.2011 и завршува на 23.09.2011
Google+