Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ресторани и кафетерии

            Во рамките на Универзитетот на Југоисточна Европа функционираат неколку кафетерии кои се посетени од студентите за време на паузите и во текот на слободното време. Изборот на храната е разновиден, а студентите можат да избираат меѓу мензата која е сместена во Кампусот на УЈИЕ и бројните ресторани кои се наоѓаат во близина на Кампусот. 
             Храната е разновидна и не е скапа. Во мензата се нуди храна која студентите можат сами да ја земат, како во класичните мензи, а се сервира и свежа храна. 
           Има неколку кафетерии кои функционираат внатре во Кампусот. Академскиот и административниот кадар ја користат кафетеријата која се наоѓа во објектот на Ректоратот. 
            Исто така во Кампусот има и супермаркет во кој студентите можат да се снабдат со различни прехранбени и други артикли. 
 

Google+