Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Студентски домови

Уникатна карактеристика на УЈИЕ е можноста за сместување во Кампусот, кој е составен од 7 згради, со капацитет за сместување на 450 студенти. Објектите се поделени на машки и на женски дел. За секоја потреба и за секој проблеми, за студентите се грижи определено лице. Безбедноста на студентите посебно е нагласена и за таа цел Службата за обезбедување дежура 24 часа. По истекот на рокот за излегување, кој е однапред определен, секое излегување и влегување во Кампусот се евидентира и се контролира. Безбедноста на студентите е на максимално ниво. 

За пријавување на проблеми во студентските домови на Универзитетот, пополнете ја следната форма: Хелпдеск на студентски домови

Услови
Објектите на интернатот се модерни, а собите се опремени со потребниот инвентар. Карактеристично е тоа што во рамките на собите има кујни, кои исто така се опремени со потребната апаратура.
Сите згради имаат пристап до интернет-мрежата на Универзитетот и се дизајнирани за да ги исполнат стандардите на модерни интернати, нудејќи им на студентите пристојно катче за студирање. Сите заинтересирани за сместување во интернатот, поради големата заинтересираност треба да аплицираат во што пократок рок. Предност имаат студентите кои доаѓаат од градови кои се подалеку од Тетово.

Аплицирање

Аплицирај со формуларот (за студенти од Македонија): FORMULAR

Аплицирај со формуларот (за меѓународни студенти): FORMULAR

Изнајмување на објекти - закуп
Освен давање на закуп на домот за студенти, Одделот за управување со средства управува и нуди изнајмување на објекти за бизниси и други организации.
Контакт: dormitory@seeu.edu.mk
Тел: +389 (0) 44 356 116

Google+