COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Повик за аплицирање со бизнис идеа во SEEUTechPark Инкубаторот кој ќе ви помогне во сите фази на започнување и развој на вашиот бизнис.

Поддржете ја вашата идеја преку SEEUTechPark Повик за аплицирање со бизнис идеа во SEEUTechPark Инкубаторот кој ќе ви помогне во сите фази на започнување и развој на вашиот бизнис.

Доколку сте студент, млад претприемач или имате сопстевн тим кој има уникатна, иновативна и остварлива бизнис-идеја во ИКТ (Информатички и комуникациски технологии) индустријата, вие сте тие кои одсега имаат можност, со помош на Инкубаторот да ја преточите вашата идеја во реален интернационален бизнис.

Сите заинтересирани треба да аплицираат онлајн (http://techpark.seeu.edu.mk/en/incubator/apply) за да учествуваат во натпреварот за да бидат дел од инкубаторот. Инкубаторот може исклучително да ви помонге во домените на:модерни и совермено опремени канцеларии и помошни деловни простории, пристап до ангел инвеститори, помош при планирањето на бизнисот, маркетинг и промовирање, вмрежување, консултации и советувања, обуки, пронаоѓање на странски деловни партнери, како и многу други услуги креирани специјално за вашиот тип на бизнис.

Вашата идеја ја заслужува оваа шанса - дозволете заедно да ја оставриме.

Ве очекуваме!

Google+