COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конечни резултати од тестирањето за стипендии по заслуга

Конечни резултати од тестирањето за стипендии по заслуга

Комисијата за стипендии ги објави конечни резултати од тестирањето за стипеендии по заслуга, одржани на ден 27.04.2013.

Резултатите според факултети:

Факултет за бизнис и економија

Факултет за современи науки и технологии

Факултет за правни науки

Факултет за јазици, култури и комуникација

Факултет за јавна администрација и политички науки

Google+