COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rezultatet përfundimtare të testimit për bursa meritore

Rezultatet përfundimtaretë testimit për bursa meritore

Komisioni për bursa shpall rezultatet përfundimtare të testimit për bursa meritore, të mbajtura me datë 27.04.2013.

Rezulatet sipas faluteteve:

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomise

Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore

Fakulteti i Drejtësisë

Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit

Fakulteti i Administrimit Publik dhe Shkencave Politike

Google+