Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Aktivitete sportive

DEPARTAMENTI I SPORTIT

Në kuadër të UEJL-së është edhe Departamenti i Sportit si njësi e veçantë e cila është në shërbim të studentëve të UEJL-së gjat tër vitit akademik.

Kampusi i UEJL-së disponon me një hapësirë shumë të madhe ku jan të vendosura edhe terene sportive  për FUDBOLL,BASKETBOLL,VOLEJBOLL, BICH WOLLEY, TENIS.Në objektin 818 janë të vendosura veglat për ushtrime trupore – FITNES,VALLËZIM,PILLATES,Ping-Pong,PIKADO etj.

Terenet dhe rekvizitat sportive jan në disponim dhe shërbim të studentëve dhe të stafit punues të UEJL-së çdo ditë prej në 11h – 21h.

Realizimi i aktiviteteve sportive sipas Planit Akcional vjetortë departamentit

·       Organizimi i turnireve dhe evenimenteve të sporteve

·       Pjsëmarje nëpër evenimente sportive universitare shtetërore dhe ndëkombëtare

·       Paraqitja dhe regjistrimi i studentëve në klubet dhe aktivet të sporteve egzistuese

·       Shërbimi i studentëve me rekvizita sportive(topa,reketa për Ping-Pong,Tenis

Planifikimi - orari dhe organizimi i të gjitha aktiviteteve sportive që vijojnë.

Klubet Sportive            

Evenimentet Sportive                       

Pjesëmarje në gara

Teori:    Në trup të shëndosh mendje të shëndosh.

               Mirësjellja (BONTON)

Zyra e Departamentit për Sport gjendet në objektin 202.01/3 dhe është në shërbim të studentëve çdo ditë prej në 11h – 21h.

Numri i tel.në zyrë 044 356 020                                                        E-mail  m.memedi@seeu.edu.mk

Google+