Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Известување за тестирање по англиски јазик

Ве информираме дека тестот за одредување на нивото на познавање на англискиот и на македонскиот јазик ќе се одржи на 14 септември (среда) :
· Првиот термин во 10:00 часот
· Вториот термин 12:00 часот


Потребна документација:
· Потврда за прием на апликацијата при подавање на документите. Доколку немате таква потврда може да земете во објект 802 –шалтер 6.
· Студентите кои ја запишале првата година, ИД картичка
· Пенкало со сино мастило.
Тестирањето ќе се одржи во Јазичниот центар, објект 1001, Универзитетски кампус во Тетово, без оглед на која локација ќе студирате (Скопје или Тетово).
Тестирањето е за:
· Кандидатите кои се пријавиле (и се примени) во првиот уписен рок но кои не се тестирани
· Кандидатите кои се пријавиле (и се примени) во вториот уписен рок.
Забелешка:
Студентите кои се запишале или се пријавиле на студиската програма Англиски јазик и литература ќе имаат тестирање на 14.09.2011 (среда), во 14:00 часот. На тестирањето треба да бидат сите пријавени кандидати и оние кои веќе го поминале првото тестирање.

Google+