COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Тестот за определување на нивото на англиски јазик, ќе се оджи во среда, 14 септември, во 14:00 часот, во Јазичниот Центар

Почитувани студенти, Добродојдовте во Унивезитетот на ЈИЕ, Англиски одсек! Во името на моите колеги, ви посакувам одличен почеток на вашите студии.

Почитувани студенти,

Добродојдовте во Унивезитетот на ЈИЕ, Англиски одсек! Во името на моите колеги, ви посакувам одличен почеток на вашите студии.

Пред да почнете со првиот семестар, треба да го тестираме вашиот англиски, за да го знаеме вашето ниво на англиски јазик. Тестот ќе се оджи во среда, 14 септември, во 14:00 часот, во Јазичниот Центар. Би ве замолил да земете ИД и пенкало со себе. Тестот ќе трае 90 минути.

Со почит,

Бен Китинг,
Google+