COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Testimi për caktimin e nivelit, do të mbahet të mërkurën, 14 shtator, në ora 14:00, në Qendrën e Gjuhëve, UEJL

Të nderuar studentë, Mirëseerdhët në Departamentin e Gjuhës Angleze të Universitetit të EJL! Në emër të kolegëve të mi, do të doja t'Ju dëshiroj një fillim të mbarë të studimeve.

Të nderuar studentë,

Mirëseerdhët në Departamentin e Gjuhës Angleze të Universitetit të EJL! Në emër të kolegëve të mi, do të doja t'Ju dëshiroj një fillim të mbarë të studimeve.

Parase të regjistroheni në lëndët e semestrit të parë, duhet të bëni testin e nivelizimit, që të kontrollojmë nivelin tuaj të anglishtes. Testimi do të mbahet të mërkurën, 14 shtator, në ora 14:00, në Qendrën e Gjuhëve, UEJL. Ju lutem merrni me vete ID dhe stilograf. Testimi do të zgjasë 90 minuta.

Me padurim pres të takohemi në Universitet.

Me respekt,

Ben Keatinge
Google+