Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Аплицирајте за конкурсот за стипендии објавен од Министерството за Образование и Наука

Аплицирајте за конкурсот за стипендии објавен од Министерството за Образование и Наука

Министерство за Образование и Наука објави Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2022/2023 година

Рок за аплицирање до 05.12.2022

Повеќе информации може да се најдат на следниот линк:

https://mon.gov.mk/content/?id=5858

Google+