Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Aplikoni në konkursin për Bursa që ka shpallur Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Aplikoni në konkursin për Bursa që ka shpallur Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka shpallur KONKURS për ndarjen e bursave për studentët të rregullt të regjistruar në studimet deridiplomike nga cikli i parë të universiteteve publike dhe private dhe institucioneve të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë s ëVeriut për vitin e studimeve 2022/2023.

Afati i aplikimit deri me 05.12.2022

Më shumë informacione mund të gjeni në linkun në vazhdim:

https://mon.gov.mk/al/content/?id=5858

Google+