Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Финални резултати за стипендии по заслуга 2022-23 [прв уписен рок]

Финални резултати за стипендии по заслуга 2022-23 [прв уписен рок]

Факултет за бизнис и економија

Факултет за современи науки и технологии

Правен факултет

Факултет за јазици, култури и комуникација

Факултет за современи општествени науки

Задолжително да се конфирмира стипендијата до 07 октомври 2022

Место: УЈИЕ Тетово, Канцеларија за Финансиска Помош (802.10) или УЈИЕ Скопје

Google+