Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга [втор уписен рок] - 19/20

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга [втор уписен рок] - 19/20

Задолжително да се конфирмира стипендијата во период од 04 октомври до 10 октомври 2019!

Категорија на стипендијате е променлива, зависно од академскиот успех по секоја академска година (академиските условите ќе бидат наведени во документот за доделување на стипендија "Award Letter")

Финални резултати за стипендии по заслуга [втор уписен рок]

Google+