COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конкурс за избор на есеи

Конкурс за избор на есеи

Почитувани студенти,

Секретаријатот за европски прашања организира активности по повод одбележувањето на 9 мај- Денот на Европа. Во рамки на планот за активности е и конкурсот за избор на есеи „Со европско знаење до европската престолнина“.

За условите и начинот на аплицирање, ве молиме погледнете го конкурсот во прилог и објавен на линкот: http://sep.gov.mk/content/?ID=2466#.XNVJKRQzbcv

Конкурс

Google+