COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurs për zgjedhjen e eseve

Konkurs për zgjedhjen e eseve

Të nderuar studentë,

Sekretariati për Çështje Evropiane organizon aktivitete me rastin e shënimit të 9 majit - Ditës së Evropës. Në kuadër të planit për aktivitete është edhe konkursi për zgjedhje të eseve me temë: “Me njohuri evropiane deri te kryeqendra evropiane”.

Për kushtet dhe mënyrën e aplikimit, ju lutemi shihni konkursin e bashkëngjitur dhe të publikuar në linkun: http://sep.gov.mk/sq/content/?id=2466#.XNVIaBQzbct

Konkursi

Google+