COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предизвици на реформите во правниот, политичкиот и безбедносниот систем

Предизвици на реформите во правниот, политичкиот и безбедносниот систем

Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“ при МАНУ со поддршка на Амбасадата на САД во Скопје, ја организираат петтата сесија на Охридската школа на природното право, под наслов: Предизвици на реформите во правниот, политичкиот и безбедносниот систем во период 30 јуни – 7 јули 2019 година.

Ги повикуваме заинтересираните студенти на втор и трет циклус на правни, политички и економски студии, да се пријават на повикот и да земат учество на Охридската школа на природното право.

Рок за пријавување е 15ти мај 2019 година.

Повеќе информации за начинот за аплицирање ќе пронајдете ТУКА.

Целосните трошоци за сместување, храна и работни материјали се покриени.

Google+