COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Sfidat e reformës në sistemin ligjor, politik dhe të sigurisë

Sfidat e reformës në sistemin ligjor, politik dhe të sigurisë

Qendra për hulumtime strategjike "Ksente Bogoev" në ASHAM me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Shkup, organizon sesionin e pestë të Shkollës së Ohrit për të Drejtën Natyrore, në temë: Sfidat e reformës në sistemin ligjor, politik dhe të sigurisë, sesioni do të mbahet në periudhën 30 qershor - 7 korrik 2019.

Ftojmë studentë e interesuar në ciklin e dytë dhe të tretë të studimeve juridike, politike dhe ekonomike, të aplikojnë për thirrjen dhe të marrin pjesë në Shkollën e Ohrit për të Drejtën Natyrore.

Afati i fundit për aplikim është 15 maj 2019.

Më shumë informacion rreth metodës së aplikimit KËTU.

Kostoja e plotë e akomodimit, ushqimit dhe materialeve të punës janë të mbuluara.

Google+