COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

КОНКУРС за доделување стипендии

Министерство за образование и наука на Република Македонија

Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската 2017/2018 година
РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ - од 05.11.2018 до 20.11.2018 година.
За условите, типови на стипендии и начинот на аплицирање може да се информирате на следната адреса:
http://mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/2562-2018-2047
Google+