COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurs për ndarje të bursave

Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë

Konkurs për ndarjen e bursave për student të rregjistruar në studime deridiplomike në ciklin e parë në universitetet private dhe publike në Republikën e Maqedonisë për vitin akademik 2018/19.
AFATI I APLIKIMIT - prej 05.11.2018 -20.11.2018.
Për kushtet, llojet e bursave dhe mënyrën e aplikimit klikoni në linkun në vazhdim:
http://mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/2562-2018-2047
Google+