COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ерасмус+ конкурс 2018/2019

Университетот на Југоисточна Европа објавува конкурс за доделување на Ерасмус+ стипендии за размена на студенти во текот на летниот семестар на учебната година 2018/2019.

Подолу ќе најдете детална листа на универзитетски имиња, држави, број на студенти и рокови за пријавување.

SEEU Erasmus+ call

Потребни документи за апликација:

Student application form

CV template

Student learning agreement 1

Student learning agreement 2

За повеќе информации, контактирајте ја канцеларија за меѓународни односи:

Ректорат 3/05
тел: +389 (0) 44 356 117
и-мејл: iro@seeu.edu.mk
Google+