COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Erasmus+ Konkurs 2018/2019

Universiteti i Evropës Juglindore shpall konkurs për ndarje të bursave ERASMUS+ për këmbim studentor gjatë semestrit veror të vitit akademik 2018/2019.

Lista e detajuar me emrat e universiteteve, shtetet, numrat e studentëve dhe afatet për aplikim, gjindet më poshtë.

SEEU Erasmus+ call

Dokumentat e nevojshme për aplikim:

Student application form

CV template

Student learning agreement 1

Student learning agreement 2

Për më shumë informata, kontaktoni zyrën per marrëdhënie ndërkombëtare:

Rektorat 3/05
tel: +389 (0) 44 356 117
Google+