COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Прелиминарна листа на примени кандидати на третиот циклус на студии на УЈИЕ 2016/2017

Врз основа на Конкурсот за упис на студенти во третиот циклус на студии на Универзитетот на Југоисточна Европа во академската 2016/2017 година Советот на докторската школа, ја објавува ПРЕЛИМИНАРНАТА листа на кандидати примени на 3-иот циклус на студии на УЈИЕ во академската 2016/17 година, по факултети според следново:

ЛИСТА ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ НА ТРЕТИОТ ЦИКЛУС НА СТУДИИ – 2016/2017

Долу наведено имате информации за:

  • Поднесување на жалби
  • Информации за условите и начинот на регистрација
  • Регистрација
  • Уплата на семестар
Google+