COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lista preliminare e kandidatëve të pranuar në ciklin e tretë të studimeve 2016/2017

Në bazë të konkursit të shpallur për regjistrimin e studentëve në ciklin e tretë të studimeve, në fakultetet e UEJL, për vitin akademik 2016/2017, Këshilli i shkollës së doktoraturës, shpall listën PRELIMINARE të kandidatëve të pranuar në ciklin e tretë të studimeve në UEJL në vitin akademik 2016/17, sipas fakulteteve:

LISTA PRELIMINARE E KANDIDATËVE TË PRANUAR NË CIKLIN E TRETË TË STUDIMEVE
Më poshtë do të gjeni informata për:
  • Parashtrimi i ankesave
  • Informatë për kushtet dhe mënyrën e regjistrimit
  • Pagesa e semestrit

INFORMATA TË DETAJUARA
Google+