COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

КОНЕЧНАТА листа на примени кандидати во вториот уписен рок за додипломски студии – 2016/2017

Според објавениот конкурс за запишување на студенти на факултетите на ЈИЕУ, во академската 2016/2017 година и Одлуката на Сенатот на УЈИЕ, Комисијата за запишување на студенти на ден 19.09. 2016 ја објавува прелиминарната листа на примените кандидати на додипломски студии во вториот уписен рок, по факултети:

КОНЕЧНАТА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ЗА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ – 2016/2017

Долу наведено имате информации за:

  • Поднесување на жалби
  • Информации за условите и начинот на регистрација
  • Регистрација
  • Уплата на семестар
  • Тест за одредување на нивото на англискиот јазик
Google+