COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Известување за пријавените кандидати за третиот циклус на студии според Конкурсот за запишување студенти во академската 2015 /2016

Tретиот циклус на студии според Конкурсот за запишување студенти во академската 2015 /2016

Ве информираме дека поради оформувањето на новиот Одбор за акредитација и евалуација на Република Македонија доцниме со објавувањето на листата на примени кандидати на докторски студии.


Се надеваме дека резултатите ќе бидат објавени до сабота (31.10.2015 година).

Ви благодариме на разбирањето!

Google+