COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmërim për kandidatët që kanë aplikuar në ciklin e tretë të studimeve sipas Konkursit për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2015 /2016

Cikli i tretë i studimeve sipas Konkursit për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2015 /2016

Ju njoftojmë se për shkak te konstituimit të Bordit të ri të akreditimit dhe evaluimit të Republikës së Maqedonisë, ka ardhur deri tek vonesa në shpalljen e listave të kandidatëve në regjistrim për studime të doktoratës.

Shpresojmë se rezultatet do të shpallen deri ditën e shtunë (31.10.2015)..
Ju falënderojmë për mirëkuptimin!
Google+