COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конечни резултати за стипендии по заслуга “SEEU Merit-based Scholarships”, за академската 2015/16 год.

Канцеларијата за финансика поддршка ги објави конечните резултати за стипендии по заслуга во прва година на додипломски студии 2015/16, од програмата “SEEU Merit-based Scholarships”.

*Задолжително да се конфирмира стипендијата во период од 04 до 12 септeмври 2015

Google+