COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rezultatet FINALE të bursave meritore për vitin akademik 2015/16, programi “SEEU Merit-based Scholarships”

Zyra për Ndihmë Financiare shpall rezultatet finale të bursave meritore për studime derdiplomike në vitin e parë 2015/16, të programit “SEEU Merit-based Scholarships”.

* Konfirmimi i bursës është i domosdoshëm gjatë periudhës 04 - 12 shtator 2015

Në vazhdim i keni linqet e listave të ndara sipas fakulteteve:

FAKULTETI I BIZNESIT DHE EKONOMISË

FAKULTETI I SHKENCAVE DHE TEKNOLOGJIVE BASHKËKOHORE

FAKULTETI I DREJTËSISË

FAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMIT

FAKULTETI I ADMINISTRIMIT PUBLIK DHE SHKENCAVE POLITIKE

Google+