Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Блеранд Рустеми студент од УЈИЕ на второто место на ораторските натпревари во Битола

Ораторските натпревари беа организирани од Европското движење и беа одржани во Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Битола, во рамките на Денот на Европа на тема „Активни млади - жива демократија“.

Второто место го освои Блеранд Рустеми, кој заедно со Сокол Зенели и Бетим Шерифи под менторство на д-р Мерал Шехаби-Весели го претставуваа Универзитетот на Југоисточна Европа на овој натпревар; осум универзитети од Северна Македонија учествуваа на овогодинешниот натпревар.

Студентите од УЈИЕ се членови на Дебатниот клуб на УЈИЕ.

Google+