Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Blerand Rustemi, student i UEJL - së fitues i vendit të dytë në garat e oratorisë në Manastir

Garat e oratorisë u organizuan nga Lëvizja Evropiane dhe u mbajtën në Universitetin “Shën. Kliment Ohridski” në Manastir, në kuadër të Ditës së Evropës, me temë: “Të rinj aktiv, demokraci e gjallë”.

Vendin e dytë në këtë garë e fitoi Blerand Rustemi, i cili së bashku me Sokol Zenelin dhe Betim Sherifin nën mentorim të Dr. Meral Shehabi-Veseli e përfaqësuan Universitetin e Evropës Juglindore, ku merrnin pjesë tetë universitete nga Maqedonia e Veriut.

Studentët në fjalë janë anëtarë të klubit të debatit të UEJL-së.

Google+