COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Список на извршители за изведување на практична настава

Соопштение и листа на извршители (оригинален документ)

Дипломирани студенти од Правниот факултет

Сакаме да ве информираме дека Министерството за правда во Република Македонија објавува список на извршители за изведување на практична настава (кандидати за полагање на испит за извршители). Дипломираните правници ќе се примаат за практична настава од месец април до месец декември 2013 год.

Изјавата и списокот на извршители.

Google+